söndag 24 maj 2009

Underbar söndagNu är det bara lite målning kvar på den helvägg vi satt upp mellan hönsen & alpackorna. Eftersom alpackornas dörr alltid är öppen blir det kallt för de älskvärda. Nu är det isolerat & fixat till allas glädje. Krille tog aktiv del närjag målade med Falu rödfärg, så han är inte helt vit längre.........Gullepojken!

Pojkarna är helt sålda på hönsen, står & tittar som i trans när Orparna pysslar runt med sin styvfar. Vi tog en promenad idag igen, det går så bra att ta av & på grimmorna & det verkar som de tycker det är kul att ta en sväng utanför hagen. Mycket nyfikna djur dessa alpackorna! Bägge äter sin lucern ur hinkar nu fast Yanne var lite skeptisk till att börja med.

Måste försöka ta kort på Katrin & de 3 små imorgon. De är bara så söta när de sitter på hennes rygg, kan knappast bli gulligare än så. De är ju i en komposthage men småttingarna springer in & ut ur den, liksom lite glest mellan spjälorna för så små. Måste ju se vad Oringtonkycklingarna pysslar med. Katrin blir upprörd minst sagt *ler*
Ruvbert är underbar far. Kluckar mest hela dagarna & berättar om gottis för all sina små. Verkar inte göra någon skillnad på sina egna & de adopterade skåningarna. Hasse gav honom en bullbit idag som han bar in till Katrin, snacka om romantiskt. Ruvbert vet hur en höna ska tas!!


2 kommentarer:

Prizillas pastiller sa...

...kan inte riktigt bestämma om jag ska kidnappa Ruvbert eller en orping...det var det där med tålamod:)

Åsa Ö: sa...

Verkar som om man vill träffa dig så får man gå på Höns- eller Alpacka utställningar. Såg dig inte i Österbybruk.
Kram Åsa Ö.