tisdag 23 februari 2010

JIPPI

När jag kom ut till hönshuset i morse var Ophelia ute bland de andra. Komposthagen var riven på ett eller annat sätt av morgonpigga fjädergull. Alla gick tillsammans förnöjt kluckande, speciellt Robin verkar vara himmlen bland alla dessa brudar, Mary the tupp verkar inte bry sig & jag hoppas verkligen, verkligen att de 2 pojkarna ska fortsätta tåla varandra. Eftersom vi bara har 11 minus idag satt jag en bra stund & snackade med lite strunt med fjädergullet. Det var ett & annat pick på varandra bland flickorna men det verkar inte vara hårda tag utan mer fastställande av hierkin. Vilket underbar grupp vi har nu & vad med ägg vi får helt plötsligt. Det måste väl ändå vara ett vårtecken???!!!! Alla håller med? Toppen.

5 kommentarer:

Åsa Ö: sa...

Nu kan du börja göra sockerkakor,,,,,,,,kram och lycka till.

-Hönsmammann- sa...

Åh vad härligt det är när allt är bra. :D

LovisoHedda sa...

Klart vi håller med! Spara på sockerkakorna. Dom behövs snart till fikat ute i vårsolen!

Ancan sa...

Samma sak här, de värper hysteriskt mkt just nu - är sååå underbart kul att få "egna" ägg igen - varje frukost är lycka just nu :)

Prizillas pastiller sa...

Grattis! Det blir bra till påsken att göra eggnoggs på. Med lite likör eller annat godis i. Och nsart är det faktiskt påsk och då är det vår och det blir alldeles snart...