måndag 5 oktober 2009

MobbningAldrig har jag väl hårt så råa skratt som de som ljudit över gårdsplanen idag. De 3 alpackorna tyckte att Heidi verkade vara en lattjo liten typ som noga skulle undersökas. Att bli nosad på av en var väl ok men när alla 3 skulle sniffa av henne blev det för mycket men de tog inte ett nej för ett nej så liten valp stack & gömde sig med 3 passgångare efter sig. Detta fick Robin, el grande kyckling att skratta så mycket att han nästan ramlade omkull, detta är ju lätt hänt då hans balans inte direkt är en lindansares. Lilla Heidi är nu inbokad för stärkande terapi: jag är stor - jag är terrier!

6 kommentarer:

Åsa Ö: sa...

Undrar hur gammal LILLA Heidi är???
Öronen har redan rest sig ser man.
Nu blir jag sugen på en till.....men NEJ Åsa nu blir det inga fler KOLOR.

LovisoHedda sa...

Det låter som om det är nödvändigt att också ge henne telefonnumret till GRIS, gosegrisarnas-rätt-i-samhället....Hon e underbart söt. Framkallar svåra ha-begär.

Ancan sa...

GRIS var en bra ide´- den lämnar jag över till min lilla "gris" här i soffan:)

Annars - man kan aldrig se för många bilder av alpackagänget - särkilt inte när dom ska bekanta sig med ny familjemedlem...om man får ha ngt eget önskemål:)

Passar på att tacka för din blogg, som jag följer troget.

Koola Viola sa...

Å-hå, sån terapi skulle jag kanske sätta Hailey i också? Hon är ju en kvarts terrier. Och vääldigt... liten.
Fast hon börjar tro att hon är stor tror jag. För hon försöker valla hästarna. Eller vad det nu är hon håller på med. Och de bara betar vidare utan att bry sig. *skrattar*

Inga sa...

GRIS, super bra, det snor jag :-) Gulle dig Ancan.

Prizillas pastiller sa...

wow, vicken liten gosing! De andra är förstås bara avundsjuka! Vem skulle inte vilja vara liten, bedårande, vacker, mjuk, lätt på foten och frammana så mycket begär hos sin omgivning? Eller va? Säg?!
Eller bara få tillhöra GRIS:))