fredag 16 oktober 2009

Lite lekEfter nästan 3 veckor bestämde sig Mia för att hon troligen inte skulle omkomma om hon lekte lite med lilla Heidi. Leken varade inte länge men Heidi satt & flinade efter & hon är helt säker på att nu ska det lekas mycket eftersom det gick liten stund. Heidi har kört med uttröttningstaktiken i flera dagar nu: ner i lekställning & naffsa med valptänderna i Mias tassar. När detta framgångsrika koncept skulle prövas på Myran slutade det med gråt, du naffsar inte äldre damer i fötterna. Malin lyfte på ena ögonbrynet eller var det mungipan? Allt hopp står alltså till en lekkamrat i Mia. Den lilla kommer nog bli nöjd efter helgen som stundar. Min allra goaste Tina kommer upp från Skåne med sig finns bla en valp. min kära Raija kommer oxå med valp, det är ju en hund även om det är foxterrier :-)))) Imorgon är det utställning & vi är ett helt kamrater så det ska bli super kul. Har lekt catering idag så nu finns vegetarisk lasagne & annans kaka till ikväll. På utställningen blir det bröd med het tonfiskröra & morotskaka. MUMS! Håll nu tummarna att domaren gillar mina töser:-)

3 kommentarer:

LovisoHedda sa...

Mums! Bara maten gör ju att man skulle velat vara med i det utställningsgänget! Klart att domaren gillar dina töser! Hur skulle h*n kunna låta bli?
Annars kan du ju invitera på en bit mat...;-)
"terr(ier)oristen" hälsar! (världens sötaste)

Åsa Ö: sa...

Håller tummarna för er i morron i Strängnäs......

Prizillas pastiller sa...

Ja dina flickor är ena riktiga godingar och den där lilla skulle man bara vilja ta en tugga på. Bilden på hemsidan är bedårande. Man blir liksom helt gråtmild av denna lilla uppenbarelse. Kramis