söndag 4 oktober 2009

Äntligen


Så äntligen är hon är lilla Heidi. En mer bedårande liten varelse får man leta efter. Hon står på sin små bakben & vinkar med sina små framben & hjärtat bara brister av kärlek. Efter en lång bilresa, under vilken hon sov mest hela tiden, har det nu gåtts husesyn, ätits middag & sovit på armen i sköna soffan. Alla hundar & husse har nu dragit sig tillbaka, hoppas på en lugn natt. Inte så lätt för liten valp första natten i nytt hem alla gånger.
Tack snälla Marianne för att vi fått köpa lillan & för att du fått oss att känna oss så välkomna.

5 kommentarer:

Koola Viola sa...

Härligt, grattis, vad roligt! :o)

Meer bilder :o)

Ancan sa...

Valpar = lycka. Som att få ett nytt barn - nästan.

Här börjar kompisarna - liksom matte komma upp i åren , och funderingarna går här ibland, hur har de blivit så gamla???(& o 10 år) Och på så kort tid???
Hundår är minsann mkt snabbare än människoår, även i människoår räknat...

LovisoHedda sa...

Grattis! Så bedårande! Tänk vilka vackra varelser det kan bli. Byte av ras eller bara utökning?

Åsa Ö: sa...

Grattis till lillan.....va kul med en liten igen. Vår lille har nu hunnit bli 20 månader .....ville inte visa sig i Sundsvall i helgen MEN jag fick efter tävlingen veta att närmaste hund som satt bredvid oss och som inte satt i bur höglöpte. Tro det att våran kille satte nosen i marken. Fick CK och BH 4 men gick som en minsvepare.
Har inte anmält till Strängnäs. KRAM

Prizillas pastiller sa...

häjj hjärtat. Tänkte ringa, men trodde att du skulle vara så upptagen av det lilla livet. Men gu så spännande. När får vi träffa underverket? Har Mia tagit henne under sina vingars beskydd? Eller det är väl hönsens sak förstås...