lördag 24 oktober 2009

BadnymfJag har ju gått & skaffat mig en bada, kamma & föna ras. I fredags var det dags för första doppet i diskbaljan. Klippt till en badkars mata så den lilla inte ska fara omkring som värsta ekbåt. Det gick bra det hela, Heidi tyckte väl inte att det vara det roligaste som hänt sedan hon flyttat hit men hon fann sig i behandlingen i varje fall. Nästa åtgärd var dock en anings problematisk : hålla liten sprattel valp - bortsa - föna. Tyvärr är jag inte utrustad med 3 händer..........Tack & lov kom kära maken hem så jag delegerade raskt hållande av sprattel valp.
Imorgon har vi redan haft henne 4 veckor & hon är verkligen en i flocken. Skulle tro att hon växt 0,5 mm. Pälsen växt flera cm. När vi vägde henne stannade vågen på 1,9 kg....typ vad en aussie väger vid 8 veckor, fatta vilket yttepytte guldkorn hon är.

4 kommentarer:

Koola Viola sa...

Hu så yttepyttigt. 1,9 kilo.

Min bjässe väger hela 2,3 kilo. Fem månader gammal. Det du.

*skrattar*

Vad är det för hamstrar vi skaffat oss ;o)

Prizillas pastiller sa...

...är det nu du ska börja vänja henne vid spolar i håret? Eller har du skaffat en borste med inbyggd fön? Annars har jag en sån...(har nämligen slutat dra håret rakt).

LovisoHedda sa...

Hon kan gå på kurs hos Hedda. Hon älskar att bli blåst.(!!!)
Varje gång jag startar hårtorken kommer hon som ett skott. Kanske är hon en RIKTIG Aussie? Har dom inte varma fönvindar där downunder?

Göran sa...

F´låt så mycket, men jag kommer osökt att tänka på små flickor som leker med dockor...