söndag 21 juni 2009

Välkommen Steffe!

Idag har vi hämtat hem Steffe. Han är en super söt choklad brun gosse på 9 månader. Krille & Yanne vet inte ännu hur de ska förhålla sig till snorvalpen. Han är ganska framfusig & hans söta mamma har nog sett mellan trampdynorna både en & två gånger. Det märks att han är en yngre gosse för han springer & skuttar nu när värsta hemlängtan har lagt sig.
Jag hoppas & tror att Krille & Yanne kommer att ha en lugnande effekt på honom. Först var han lite rädd för hundarna & hönsen som går så nära inpå, ja det var 4 Orpingtonkycklingar i deras hage när vi kom hem. Läskigt men spännande tror jag.
6 kommentarer:

Prizillas pastiller sa...

Kul med en till i gänget hälsar Alfonz the aussie och guldfiskarna på Larstorpet. Du ser ju ut som en riktig chokladpralin...

Hönsflocken sa...

Oj så söt!

LovisoHedda sa...

Skansenfilial....:))))
Vilken färgkarta ni har i hagarna nu!
Fantastiska.

Wannebebondjantan sa...

Hej
Kul med en ny bekantskap, hit hittade jag genom olika länkar från Alternativforum. Jag kommer definitivt hit igen och länkar gärna hit om det är ok från min nya blogg, Bondjäntan.

Ha det gott!

Lise-Lotte sa...

Stort GRATTIS till dina nya vänner,alpackapojkarna.

Ann Marie sa...

Ja nu är färgspektrat verkligen vackert! Jättegrattis till den lille nye pågen! Yanne och Krille ser lite chockade ut... Nu måste du snabbt börja grimträna så att han får förlja med på promenaderna. Ska skicka grimma idag.
Stora kramar på er alla!