tisdag 16 juni 2009

Tänker bara på en sak!?

Jag har kommit fram till att en del av oss männsikor är lite tokigare än andra, definitivt hönstokigare än de flesta. Fick möjlighet att få en Australop höna, hon fanns bara c:a 2,5 timme bort (enkel resa) som inte är någon sträcka för att få hem en höna, nej då, nästan grannar. När vi nu ändå var där så varför inte slå till med ett par kycklingar? Hem kom vi med en otroligt snäll & vacker höna som har fått sin f.d. ägares namn: Emma. 2 små kycklingar en vecka gamla, Aj & Oj. Emma är inte deras mamma men har varit med i omvårdnaden av dem tillsammans med de riktiga mammorna. Kycklingarnas pappa är Brahma, jösses vad han var stor & vacker. Mammorna är korsning mellan Australop & Brahma. Varför har man aldrig kameran med sig??!! Hur som helst så är jag så, så kär i Emma! Ruvbert som nu har levt i celibat väldigt länge trodde inte sina ögon i morse. När vi kom hem sent igår sov han tungt i redet med sina 3 små barn så inte märkte han att vi kom in med en vacker dam. JAG HAR NÄRT EN SEXDÅRE VID MIN BARM! Han blev som galen, skulle på henne direkt, upp på ryggen men döm om hans förvåning när han upptäckte att han bara gled av hennes rygg. Skulle uppskatta att han är en tredjedel av Emmas storlek.........funkar liksom inte men tro inte att han gav sig. Emma for väl in under min stol där jag sitter & snackar med de älskvärda men hon fastnade.........lyfte stolen då for hon i väg till ett rede men där fick bara framdelen av henne plats så ryggen var tillgänglig. Snacka om cirkus! Nu är det så att vi kvinnor måste hålla ihop så jag lyckades på något märkligt sätt få ut henne & adoptivbarnen & Ruvbert kvar. Dagen har sedan förflutit hyffsat lugnt med ett stycke sexgalning i isolering med en bok på hur en gentleman ska uppföra sig vid första kontakten med ny dambekantskap! Tyvärr kastade han bara boken ner i sandbadet & påstodd att han inte kunde läsa!!! Snacka att komma upp med taskiga ursäkter!
Ruvberts barn är så små att de har sprungit mellan rastgården & sin pappa. De såg naturligtvis att det kommit in en moderlig höna i gänget. En var modig nog att hoppas upp på hennes rygg = ingen bra idé. Emma bara gjorde en lätt vibrering i fjädrarna så for den lille av. Hon kluckade nöjt för sig själv för att i nästa sekund upptäcka att hon hade 4 kycklingar under vingen = inte bra ställe för små Gammel Svenskar att befinna sig. De fick varsin pick i skallen, inte hårt tror jag för de pep inte.
Ruvbert som är väldigt kvällstrött, tog sina trillingar & gick & la sig strax innan barnprogrammen började. Orparna var uppe lite längre. Sen var det bara att ta upp Emma i famnen, passa på att kela & pussa lite, ner i komposthagen med "sina" små som så klart fick varsin puss också, Aj & Oj sa de. Tror det betyder Godnatt Tant Inga.

4 kommentarer:

Koola Viola sa...

Ha ha, ja såna däringa hönstokiga folk, di är verkligen tokiga...

Och vad fin australorp, så kolsvart! Apselut värt sisådär fem timmar i bilen, t o r. Jättefin!

Anonym sa...

Är man ensam tupp i hönsgården får man faktiskt bestämma(tror dom ja) .....men klart är ju att vi "kvinns" ska hålla ihop. Vi ska ha huvudvärk när det passar oss.
kram Åsa Ö.

Ancan sa...

Fniss - vilken härlig historia.'
Det är minsann inte svårt att bli småtokig av lycka när man sysslar med fjäderfän - de är bara för underbara!!!

Hönsflocken sa...

Så gulligt att kycklingarna försökte skaffa sig en mamma bara sådär!

//F