onsdag 24 juni 2009

Ruvbert med barn


Har tagit ett svårt beslut men det rätta tror jag. Ruvbert & Emma går verkligen inte ihop. Han vill bara en sak & hon vill bara vara med kycklingarna. Kuckla fram en liten sång, läsa en liten saga. Förstår verkligen att hon blir trött på hans evinnerliga flåsande.........Vi bor nu så vi kan ha ett gäng stora höns som jag upptäckt är min melodi.
Kanske har Ruvbert redan fått ett hem & flyttar i helgen. Ensam tupp med ett gäng dvärgkochin :) Himmel & pannkaka. Ska sälja hans barn också som är en tupp & 2 hönor, precis som vi köpte för ett år sedan. Gulligt eller hur *snyftar lite rört*. Det ringde en väldigt käck människa som ville ha fler kycklingar, hade bara en. Människa bodde i S, jag vet precis hur det ser ut där så blev lite förvirrad var kycklingarna skulle bo. Det vara inga problem: på balkongen!!!!!!! Vem sjutton har sålt en kyckling till ett liv på balkong???


2 kommentarer:

Koola Viola sa...

Men vad i fridens - balkong?! Tråkigt!

Och hoppas Ruvbert får det bra där han hamnar :o)

Hönsflocken sa...

Öh det lät ju som en tvivelaktig typ, höns är kanske inte balkongdjur direkt... Vilken fantastiskt stilig stjärt han har den lille tuppen!