söndag 15 februari 2009

Vilken helg

I fredags var det sista dagen med gänget & nog njöt de av en riktig gruppsömn. Detta är faktiskt 5 hundar :) Myran närmast & goa Bosse tittar så klart vad jag håller på med.

Bosse (Willie) flyttade i fredags till Riikka & hennes Fredrik. Rapport har kommit att allt bara är bra & att det kelas för fullt. Pga omständigheter var det inte läge att behålla lill-pojken här hemma fast han är mig så kär men det har nu löst sig jätte bra. Nu kan man ju ha en hund på halvfoder enligt SKKs bestämmelser så även om Bosse är Riikkas hund så är han lite pytte min också. Det viktigaste är att han kommit till ett hem där han får vara med hela tiden & kommer att få göra massa roliga aktiviteter.

Idag var då så dags för Doris (Wiwi) att flytta till Bromma & bli sambo med 3 Perserkatter. Min favoritkattras, både Oscar & Myran är uppväxta med perser. Charlotte har haft aussie i sin ungdom så det känns också jättebra.
Doris har verkligen haft ett toppen dygn som ensam valp. Mia & Malin har lekt med henne, hon fick sova med mamma Malin i natt, sov middag på Hasses mage osv osv.

Mia & Malin kommer nog att tycka det blir hur trist som helst utan småttingar att leka med!

Jag tycker det är supertrist utan små valp tassar som springer över 1800-tals golvet men det blir till det bästa för alla som det nu är.

3 kommentarer:

Upplagd sa...

...snyft, snyft, snyft! Vi kommer att sakna valparna, men är lyckliga för både deras och er skull att de nu hamnat i goa hem. Hoppas vi får bilder framöver. Elviz har blivit så slö med bloggandet och tycker det räcker att matte håller fingrarna varma. Och glad över att han fick träffa så små valpar och få visa hur snäll han var när dom hängde i honom från alla håll. All lycka önskar vi alla goa puppisar/Elviz & flocken

Åsa Ö: sa...

Oj va tråkigt att lämna bort de "små" men är man hunduppfödare så måster det ju gå till så. Man kan ju inte behålla alla de små sötnosarna.
vi ses väl i Nyköping om 2 veckor?
kram Åsa Ö.

Anonym sa...

Dagmar hälsar - att Bromma det är är nära där hon bor - bara kungens hus emellan ! Så nu bor både hon och lilla Wiwi granne med kungen.

Dagmars alla mattar har varit borta i ett par dagar, men hussarna och farmor och tagit hand om henne föredömligt. Men det var kul när mattarna kom hem - med tuggben och allt.