tisdag 28 oktober 2008

Äntligen

Så kom de så äntligen, på det 62:a dygnet. Förstod redan i morse att det började närma sig då Malin inte ville ha något att äta. Vid 15-tiden började hon att härsa & första värkarna började någon halvtimme senare. Ringde efter Hasse så han skulle hinna komma hem för att delta i detta mirakel som en födsel innebär. Första valpen, röd hane som ska heta Vovsi & flytta till Boden, kom 16.20, sen rullade det på till den sista flicka föddes 18.25.
Malin tog lite rast för mat & vatten.

Malin är precis den underbara mamma som vi visste att hon skulle vara. Lugn & trygg hela tiden. Nu vårdar hon de små så ömt & det smackar för fullt innefrån valplådan. Friden har lagt sig.
Myran känner ju väl igen lukten & lätena, ivrig att få komma in & hälsa. Tålamod är en dygd som hon kämpar hårt med att förskaffa sig.
Mia är så nyfiken att pälsen står rakt ut från kroppen. Tålamod är en egenskap som hon inte har ett uns av. Hon vill hälsa NU NU NU.2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till valparna !!!

Dagmar hälsar så mycket ! Hon undrar hur många det blev och hur många som är flickor respektive pojkar.

För övrigt så ägnar hon dagarna åt att göra reklam för Aussien ! Det är fler än en person som bara älskar henne och har bestämt att om det blir hund/nästa hund så blir det en aussie.

MÅnga varma hälsningar Dagmar och familjen Carnestedt-Hedén !

Anonym sa...

Hur många valpar blev det?
Grattis till alla.
Åsa Ö.