tisdag 23 december 2008

Fast anställning


Dagmar har ju haft en 3-månaders provanställning på Ekerö. Arbetsgivaren var så nöjd med henne att det nu har övergått i fastanställning. Hennes arbetsuppgifter består bland annat av att pryda olika möbler med sin närvaro, snacka lite med hästarna & katterna samt charma alla som kommer för att hälsa på. Helt enkelt en levande reklam för australisk terrier.

Det är en del papper att skriva för anställningsskyddet osv, ska gälla, så i veckan var Dagmar här. Hon kom ut ur bilen på styltor, vi tittade alla på henne för att kontrollera om hon verkade ha ont men tjejen har gått & fått attityd! Namnet DaggiDaggmask ville hon inte kännas vid. Jag heter bara Dagmar nu sa hon. Jag bor faktiskt på samma ö - i alla fall nästan - som kungafamiljen, har egna hästar, egna katter & inte mindre 5 - jag säger 5 - människor som avgudar varje steg jag tar. Så där fick vi så vi teg!
Skämt å sido. Jag är så lycklig att allt fungerar så bra. Lilla DaggiDagmask....oops Dagmar menar jag, är så harmonisk, hon har dött & hamnat i paradiset & paradiset är på Ekerö, det hade man verkligen ingen aaaaaning om :)
Tack kära Inger, Felix & hela gänget för att ni tagit Dagmar så till ert hjärta!!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Åhh, det är vi som skall tacka för att du vågade släppa henne till oss, vilt främmande människor utan någon större hundvana !

Vi är så glada varje dag för vår soff/säng prydnad !

Hon var ju verkligen för skön när hon travade fram till Myran, Mia och Malin på spikraka ben och försökte sig på att vara chef.

Hon hälsar och tackar för sin nya fina frisyr !

Mvh Inger och familjen