söndag 17 augusti 2008

Inte igår precis

Det var inte igår precis som jag skrev något. Världsutställningen har tagit mer must ur mig än vad jag i min vildaste fantasi kunde tro. Det finns fler orsaker till att musten sögs ut & det ska vi inte gå in på men det är en liten förklaring till min frånvaro. Min stora sorg är att jag tappat lusten till att jobba med grafik, decoupage & mina andra hobbyn. Jag vill så gärna men ingen inspiration & där med skapande kommer fram.

Ruvbert, Katrin & Plommon växer så att det knakar. Jag tror inte flickorna blir så mycket större men Ruvbert ska nog öka lite. Han håller på att få så fina färger & han har börjat öva lite på sin skönsång. Låter för kul när han ska försöka låta som en vuxen tupp.....lyckas inget vidare än så länge. Flickorna tittar på honom med vad som ser ut som total förvirring. Vad håller du på med ser det ut som de tänker. Hönsen är inte alls rädda för oss utan vi kan sitta & snacka om livets mening tillsammans utan att de får frispel. Tvärtom, går de & pickar & liksom gör ett kutterljud, runt fötterna, mycket åsikter i filosofi har de *ler*. De bryr sig inte om hundarna heller & hundarna struntar i stort sett i hönsen också. Vi har en liten rödhätta vid namn Malin som inte har gett upp än. Hon är sååååå sugen på att komma in till hönsen.

Lilla Mia har nu gått upp i juniorklass. Förra helgen gick det jättebra men idag mindre lyckat. Domaren talar om för mig att hon är tjock!!!! Snacka om att jag blev minst sagt upprörd. Mia är mager om något. Domaren var från Finland & var inte helt svenskspråkig. Hon talade senare om för mig att hon hittat ordet hon sökte: skendräktig. Det är jävla skillnad!!!!!!!! Jag kan riktigt höra snacket om Ingas tjocka juniortik. Får väl bjuda på det......vad är valet *ler*
Nu är vår utställningssäsong över tror jag. Hönsjagaren Malin blir 2 år i oktober & står därmed för championat så vi får se om vi ändå klämmer in en show till i år.
Lika vidrig & falsk som utställningsvärlden är lika roligt är det ibland när vi samlas goda vänner vid ringen & bara skojar, fikar gott & pussar på våra härliga hundar.


Inga kommentarer: