söndag 1 juni 2008

Playa de Tånga Hed 31/5

Halv 4 på morgonen styrde vi kosan mot Tånga Hed för terrierklubbsutställning. Vi har hört att det ska finnas vildsvin här omkring men endast sett enstaka spår efter dem. På morgonen fick vi se en liten flock med små kultingar (eller heter det grisvalp?) & sen några minuter senare en galt & so. Spännande för en Kungsholmstjej vill jag lova!

Efter en annars odramtisk resa var vi äntligen famme vi 8-snåret & vi sprang på Agneta på direkten. Jag har längtat efter henne sen jag träffade henne första gången för 1 år sedan i Värmland, långt innan Mia ens var på tänkte som Agneta är farmor till. Mias pappa Nitro är ett sådant begåvat charm troll. Mia har börjat löpa för första gången vilket gjorde att Nitro bestämt nekade till faderskapet & tjatade om att han & hon skulle ta en promenad på tu man hand. Skumt!

Vi hann knappt tjattra klart för Tina kom med sitt gäng aussie. Det var rena rama släktträffen. Vi hade Mias pappa, farfar, farmor & halvsyster där. Myran hade sin brors sonson att hälsa på. Ni kan tro att vi hade kul trots att det var så storknande hett & vi jagade skugga mest hela dagen.


Det var en framgångsrik utställningsdag. Domaren gillade Malin jätte mycket sa hon men tösen är fortfarande för ung i kroppen. Blev placerad som bästa tik 2 efter Tinas championtik Juppi, nu har hon 4 certet så det var hur kul som helst. Vi är så stolta över vår rödhåriga, väna Malin! Lilla Mia har blivit en hejare på att uppföra sig på utställning, hon hade riktigt kul & svansen gick som en liten propeller när domaren kollade igenom henne. Det var en domare som kollade tänderna noga så lillan fick visa sitt vita leende länge :) Fast Mia på eftermiddagen var ordentligt trött lyckades hon visa sig till placering i finalringen. Bra jobbat!! (Alla resultat finns att läsa på Aussieklubbens hemsida)

Mia & Dagmar är deckade. Det är Mia som brer ut sig med magen i vädret
Tyvärr tog dagen slut alldeles för fort & innan jag han reagera var det dags att kramas adjö.

Hundrana Tina hade med sig i sin härliga hage. Våra flickor kräver en lika dan (de har såna krav vojne vojne)


Tack för en härlig dag tillsammans kära Agneta, Lasse & Tina!!! Vi syns i juli.

Inga kommentarer: