lördag 19 april 2008

Vilken dag

Så bar det iväg till Västerås för utställning. Har längtat hur länge som helst eftersom min kära vän Tina (som har kennel Nellyson) skulle komma hela vägen från Skåne. Vi träffas alldeles för sällan pga avståndet. Tina har 2 härliga döttrar & idag var Ida med som sällskap & för att ställa Mias farfar Fister. Som grädde på moset var Marie också där med sin aussiepojk. Ludde som han heter, är son till Dagmar när hon bodde hos kennel Vitterklippen. Vi hade alla en jätte trevlig dag tillsammans & inte blev dagen sämre av att det gick så bra för Nellyson gänget.

Malin fick jätte bra kritik (kan du läsa på Malins sida) men har inte så mycket massa än så hon blev till slut oplacerad men vi var glada ändå som du ser.


Som sagt var Fister med (Devil In Disguise Av Falchebo), Juppie (Nellyson´s Bhalunsa Bruntotth), Curry (N´s Flummery) & Målle (N´s Jazzalong Cassidy).

BIR Fister BIM Juppie Bästa hane 2 med cert blev Målle! Tina fick hederspris på uppfödargruppen där lilla Malin ingick med kritik som började:
This breeder obviously got things right!!

Resan hem till Skåne kändes nog inte så lång efter en sån dag :)))))

Inga kommentarer: